Dapoxetine 60mg

Dapoxetine is een effectief middel om te snel klaarkomen te voorkomen. Dit is namelijk een groot probleem bij heel veel mannen en het staat een goed seksleven in de weg.

 

Vroegtijdige zaadlozing voorkomen

De merknaam van Dapoxetine is Priligy, een middel dat speciaal is ontwikkeld om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen. Vroegtijdig wil zeggen dat mannen vaak al binnen vijf seconden na penetratie klaarkomen, maar zelfs gezonde mannen houden het vaak niet langer dan twee minuten vol. De ejaculatie uitstellen met Dapotexine is dan dé oplossing om uw seksleven een boost te geven!

 

2 tot 4 keer langer

In de standaardverpakking Dapoxetine zitten doseringen van 60mg voor dagelijks gebruik waarmee u zeker in staat zult zijn om een voortijdige zaadlozing te voorkomen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat klaar komen met Dapoxetine nooit meer te snel gebeurt en dat het zelfs 2 tot 4 keer langer duurt dan anders voordat u een hoogtepunt bereikt. Na inname duurt het effect van Dapoxetine ongeveer 2 tot 3 uur zodat u ruim voor de seks al een tablet kunt innemen.

 

Dapoxetine kopen

De generieke variant van dapoxetine is veel voordeliger maar heeft dezelfde werking als het origineel. Dapoxetine bestellen kan eenvoudig online. U ontvangt de bestelling in een discrete verpakking zodat uw privacy gewaarborgd is. Kamagra-pro is dé webshop van Nederland voor betrouwbare erectiemiddelen tegen de beste prijs. Alle bestellingen worden discreet verzonden in een neutrale verpakking zonder afzender. Uw privacy is hierdoor verzekerd.

Cenforce D 160mg - strip

€ 17,95

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1 dag

Cenforce D 160mg - 3 strippen

€ 44,95

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1 dag

Cenforce D 160mg - 10 strippen

€ 99,95

€ 89,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1 dag